Mareq napisał(a):

To była akurat odpowiedź na zaczepkę Kaczyńskiego , który na pytanie dziennikarza o wpadkę prezydenta powiedział, że może wypadało by zorganizować przed kolejnymi wyborami dyktando.
Bardziej na zasadzie ,,nie śmiej się dziadku z cudzego wypadku'' .
|
Pomysł z dyktandem uważasz za zaczepkę? Bo ja to rozumiem jako sposób na uniknięcie kolejnych kompromitacji Prezydenta który nie potrafi poprawnie pisać w języku narodu którego jest reprezentantem. Zrozum że on te byki zrobił jako Polak. Nikt nie wie co gdzie indziej powypisywał, a później ktoś to przeczyta i nawet za 100 lat będą sie z Polaków śmiali.
Pamiętam jak Lech Kaczyński podniósł nad głowę polski szalik zobaczył ze jest do góry nogami więc go odwrócił, a media obiegło zdjęcie Prezydenta z szalikiem odwróconym do góry nogami. Jako dowód wpadki Kaczyńskiego. Zaznaczam że zdjęcie było wykonane w momencie sprawdzania czy szalik jest ułożony prawidłowo, co widać na filmie z tego wydarzenia. Wtedy nikt nie pamiętał o przedszkolnej prawdzie którą przytoczyłeś. Mimo że tamta sytuacje można nazwać wypadkiem, a zrobienie dwóch byków w jednym zdaniu to nie wypadek tylko wyczyn.
wiślak 86 napisał(a):

Taa jasne jak Radwańska pięknie pisała to było OK ale jak Małysz ma inne zdanie to jest kawał chuja i wszystkiemu winna jest jego żona która wystartuje w wyborach.
|
Nie kawał chuja tylko prosty chłopak, który ostatnio miał inne sprawy na głowie i nie kuma co się dzieje. Dlaczego nie ma źródła tej wypowiedzi? Najlepiej całego wywiadu. Adam może nie rozumieć że te kwiaty pod pałacem to nie tylko dla Prezydenta, ale także dla wszystkich którzy zginęli jako Polska delegacja na 70 rocznice mordu katyńskiego i dla zamordowanych 70 lat temu. Taka kumulacja nastąpiła. Wiadomo ze tym którzy przez 60 lat kłamali w sprawie Katynia nie jest na rękę że pamięć odżyła. Ale ze należy do nich Małysz to mi się nie wydaje. I nie przekonają mnie o tym wywiady w "przeglądzie sportowym" szmatławcu porównywalnym tylko z GW.