|
Spusty rynnowe tak się wiesza - tzn tym systemem a nie tak bo tu ewidentnie jest to zjebane - nie spadnie ale dało się prosto. Coś takiego (system - dodatkowo jak kolega wyżej napisał spartaczony) można sobie zafundować pod jakąś estakadą na autostradzie a nie tutaj w eksponowanym miejscu. No ale cóż - logiczna konsekwencja całokształtu.
Co do samego systemu podwieszeń to jako, że jestem z tym związany zawodowo to mogę tylko nadmienić, że na zachodniej poszli w "cenę" i w odróżnieniu od wschodniej gdzie stosowano podwieszenia dobrego producenta tu już użyli w całym tego słowa znaczeniu taniego gówna. Tzn co ma wisieć pewnie nie spadnie ale w myśl tej zasady dacia Logan też jeździ. Nadmienię, że jest mi to z punktu zawodowego obojętne bo z producentem który dostarczył system również współpracujemy. Po prostu, gdybym miał coś brać do siebie do domu to akurat tego bym nie wziął.
Zresztą na wschodniej właściwie 2/3 materiałów zostało zamienione na tańsze zamienniki (w tym przypadku niestety tańsze ale i również często gorsze bo nie zawsze tak musi być).
Druga sprawa - gdzieś tam ktoś ironicznie podszedł do info o wrześniu. Mam z tą budową do czynienia i wcale nie zdziwię się jak zakończenie budowy w sensie rzeczywistym a nie formalnym odbędzie się jeszcze później. Nie twierdzę, że tak musi być ale wcale nie brzmi to jak dla mnie nierealnie. Z pewnymi rzeczami mogą się pierd.... jeszcze bardzo długo. Nie mylić z oddaniem wszystkich trybun dla kibiców. To wcale nie musi być powiązane ( i raczej nie będzie).
Zainteresowanym instalatorom mogę rozwinąć temat podwieszeń na privie bo nie wiem czy tu jest miejsce na wymienianie wszystkich szczegółów.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 22.03.2011 o godz. 23:02.
|