Już mniejsza o elewacje na całym stadionie, której nie zrobią, poza tym jakoś ona jeszcze wygląda ale to powyższe to katastrofa i powinno być oczkiem w głowie dla każdego od miasta po klub. Bo jest to
główne wejście przez które wchodzić będą ważne osobistości, główna wizytówka jeśli chodzi o wygląd zewnętrzy, a niestety prezentuje się to najgorzej z całego otoczenia stadionu -
paradoks!. Niech nie robią cyrków że nie mają 10 czy 15 tyś na "oszlifowanie" tego. Wygląda to jakby ptaki obsrały całe to wejście.
Mam też nadzieje że klub wywarł presję na mieście i nie będzie ta wieśniacka tabliczka "Stadion miejski bla bla bla" wisieć nad "rzygaczem" (tak było na projektach)jak na pozostałych trybunach za bramkami (raz że na Cracovii nie ma żadnych dopisków "Miejski.." a dwa beznadziejnie te tablice wyglądają, tak na chama wciśnięte i jakieś widoczne 20cm gwoździe w rogach.
Tylko prosty napis "WISŁA KRAKÓW" i najlepiej do tego podświetlany herb Wisły położony na krawędzi "rzygacza" (tu w sumie robota dla klubu, żadne koszty).
Nawet nie róbcie jaj że te rurki na sznurówkach od obuwia tak zostaną, nie wspominając o tej widocznej cegle po prawej, które zresztą w takiej samej formie jest obok okrąglaka na "elewacji" tej samej trybuny. Wygląda to jakby ktoś zapomniał że tam nie miało być okna.
Te rurki na sznurówkach mnie rozjebały
Nie chce mi się wierzyć że to tak zostanie, stawiam na opcję że tymczasowo do odprowadzania wody czy ki .....
Chociaż znając ich fantazje..