AS82 napisał(a):

|
Drozd ty mnie już mnie nie rozśmieszaj tym relatywizowaniem, bo to jest coraz bardziej żałosne. Pluja w twarz a ty mówisz ,że deszcz pada... W takich typu konferencjach ,w ktorych sie jawnie nawoluje do nienawisci wobec narodu czy rasy nie powinni brać udział żadni polscy politycy ,a tymbardziej wykazywać aprobate wobec tego typu postaw. Jak dla mnie PIS sie skompromitowal kolejny raz wchodzac w konszachty z takimi ludzmi jak Kobylanski czy Radiem Maryja . Takie frazesy ze Pis dba o Polaków tez sa niezle , szczegolnei dbaja o pamiec ofiar polskich z II WŚ , jak sie wpisuja w narracje neofaszystowskich ideologów
|
Proszę cię.....bezczelności Szczuki niewidzisz, obrażania Polakow którzy gineli żeby np.AS82 mógł klikać w necie - nie widzisz, stronniczości Lisa nie widzisz.
Ale jakże wyraźnie widzisz nawoływanie do nienawiści przez polityków których na owym spotkaniu nie pokazano ( nie mówię że ich nie było ale nikt nie widzial czy bili brawo czy moze wyszli) ,byli dopiero pokazani na nagraniu przed sądem w Polsce ,po drugie
słowa "chcemy żeby Polska była rządzona przez Polaków" to nawoływanie do nienawiści
? Użyj chlopie rozumu- napewno go masz. gdzie tu kogos obrażono? Przeciw komu jest ta nienawiść?Co jest w tym nienormalnego?A to że Polską rządzą żydzi... no nie wiem czy Michnik jest żydem majac ojca żyda do tego z Ukrainy oskarzonego o próbe wywrotu w kraju( i brata prokuratora stalinowskeigo nawiasem mówiąc) - zakladając że tak to przy założeniu że chyba wszyscy się zgodzimy że środowisko Gazety Wyborczej osloniete z prawej flanki przez byłą Unię Wolności a z lewej przez SLD - to jest główna siła polskiej polityki to możemy dojść do wniosku że przeciwko właśnie tym siłom były wypowiedzi. Nie przeciwko jakims konkretnym narodom, tylka ludziom którzy działaja na szkodę narodu polskiego poprzez niszczenie naszej tradycji, wycieranie z pamięci naszych bohaterów, sprzedawanie polskiego majatku - głównie tu myśle cięzkiego przemysłu i przedsiebiorstw strategicznych - obcym państwom, podpisując niekorzystne , wręcz podejrzane umowy nie służące nam wszystkim lub korzystne blokując. Jako że ludzie ci w pewnej mierze maja pochodzenie żydowskie - w róznej linii- potocznie mówi się o nich żydzi. Tak jak każdy z nas darł nieraz japę jude,jude cracovia- kazdy z nas chyba wie że tak naprawdę tyca czy metal pewnie mają napletki ,co już u dr.Lusgartena ich załozyciela (czy jak mu tam) wcale nie jest takie pewne bo byl żydem