Wyświetl pojedynczy post
AS82
Banita

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.03.2011, 14:53
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Dlaczego antysemickie? Twierdzenie że o Polsce i Polakach powinni decydować Polacy, a nie żydzi to antysemityzm? Nie ośmieszaj się. Gdyby ktoś się sprzeciwiał rządom mniejszości nienieckiej w Polsce to byłby antygermanizm? Dlaczego to co sie dzieje na Litwie nie jest określane antypolonizmem?

Uśmiech Szczuki w momencie kiedy Giżyński przypomniał, że za ukrywanie żyda była kara śmierci wyjaśnia wszystko. To poziom ten sam co jury w przytoczonym trochę wyżej przykładzie. Jakoś Francuzi nie mają ambicji "przypominać sobie swoich zbrodni, żeby można było o nich zapomnieć" większego kretynizmu nigdy nie słyszałem.

To ze PiS jest jedyną partią która myśli o Polsce i Polakach to wiadomo od dawna. Nie musisz dawać kolejnych przykładów.
Drozd ty mnie już mnie nie rozśmieszaj tym relatywizowaniem, bo to jest coraz bardziej żałosne. Pluja w twarz a ty mówisz ,że deszcz pada... W takich typu konferencjach ,w ktorych sie jawnie nawoluje do nienawisci wobec narodu czy rasy nie powinni brać udział żadni polscy politycy ,a tymbardziej wykazywać aprobate wobec tego typu postaw. Jak dla mnie PIS sie skompromitowal kolejny raz wchodzac w konszachty z takimi ludzmi jak Kobylanski czy Radiem Maryja . Takie frazesy ze Pis dba o Polaków tez sa niezle , szczegolnei dbaja o pamiec ofiar polskich z II WŚ , jak sie wpisuja w narracje neofaszystowskich ideologów
Ostatnio edytowane przez AS82 : 22.03.2011 o godz. 14:57.