Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.03.2011, 12:24
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Był sens walczyć o faceta,który zarabiał 500 euro tysięcy rocznie i za nic nie chciał zejść z wymagań finansowych?Wisła płaciła mu połowę w czasie wypożyczenia, a to było i tak dużo jak na faceta,który nie potrafi dośrodkować. Za takie pieniądze byłoby lepiej poszukać kogoś lepszego. A,że nie znaleziono to inna sprawa.
Moje zdanie jest takie, że my odpuszczaliśmy tego gościa, Jak to Basłaj powiedział w Cafe futbol "siła wyższa Alveraz musial wrócić z wyporzczyenia' po czym został znowu wypożyczony to Grecji gdzie gra w ostanim zespole tej ligi. Powiem szczeże ciężko mi uwierzyć w to że oni mu tam płacą więcej niż my.
Również obcowałem za tym aby nie brać Alavareza z tego względu że nie potrafi wrzucać, ale jakby się tak przyjeżeć to w tej lidze mało kto potrafi to robić.... reprezentant polski Rzeźniczak nie potrafi wrzucić piłki co jest ewenementem na skale światową. Nie spodziewałem że na tej pozycji można ściągnąć zawodnika tak odstającego poziomem od Alvareza bo ten trzeba mu oddać taktycznie był profesorem, technicznie też potrafił zagrać klępę, i nie miał problemów aby wyprowadzić piłkę oraz trudno było go ograć. Tak jak napisałem w jego misce ściągnięto zawodnika, który nic nie potrafi.
Odpowiedz cytując