Wyświetl pojedynczy post
cpc
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.03.2011, 09:48
Arapaho napisał(a):Wyświetl post
A no i wrzutki Lisa o pismach antysemickich.Nawet ku...s nie pokazał jaki tytuł tych gazet. A o wypocinach Szczuki w jednej z gazet że Czerwone Brygady robiły dobrą robotę a czasem terroryzm jest pożyteczny dla dobra i chwały lewackiej - jakoś przechodzi bez echa
Ogólnie to usta lewaków wypchane są frazesami o prawach człowieka, tolerancji itp... kreują się na świetoszków, brzydzą się przemocą itd... Mimo to mam wrażenie, że większość z nich nienawidzi swoich oponentów politycznych i w imię jedynych słusznych racji, a jakże, bez wachania stworzą w tym państwie nowy terror na kształt UB. Z resztą naczelny pedzio Biedroń coś bredził kiedyś o karze więzienia za prezentowanie postawy homofobicznej więc chyba wszystko przed nami

btw
Cytat:
Rząd chce całkowicie zakazać hazardu w internecie. Jeśli projekt nowelizacji wejdzie w życie, nielegalna będzie nie tylko gra w ruletkę czy blackjacka, ale również pokera. Do tego organy ścigania będą monitorowały internet. W przypadku podejrzenia, że obywatel czerpie zyski z hazardu, Służba Celna będzie mogła czasowo zablokować jego konto bankowe. Nowelizacja przypieczętowuje monopol państwa w sektorze gier hazardowych.
Projekt nowelizacji wprowadza całkowity zakaz hazardu w internecie - z wyłączeniem zakładów wzajemnych. Oznacza to, że na terenie Rzeczypospolitej Polskiej nie będzie można zagrać przez sieć w ruletkę czy blackjacka. Jako uzasadnienie podano ochronę przed uzależnieniem oraz "trwonieniem pieniędzy".
No proszę, dobrze, że oprócz Anioła Stróża ktoś jeszcze nade mną czuwa. Co tu dużo mówić, około 70% wypracowanych przeze mnie pieniędzy oddaje w postaci różnych haraczy i danin państwu. Rząd jednak wychodzi ze słusznego założenia, że pozostawiając mi te 30% sam sobie mogę wyrządzić krzywdę np poprzez "trwonienie pieniędzy" w hazard. Co za ulga. Co prawda mogę iść i zagrać w Totka, a nawet się od skreślania 6 liczb mocno uzależnić no ale w tym przypadku interes i zysk państwa są ważniejsze niż zdrowie psychiczne jakiegoś tam obywatela.
Przy okazji przymusowe "odkładanie" kasy w ZUS nie jest czasem odmianą hazardu Donald ja Ci na prawdę dobrze życzę ale opamiętaj się
Ostatnio edytowane przez cpc : 22.03.2011 o godz. 11:56.