speedfashion napisał(a):

Jovanic? Dobre sobie, chyba nie pamiętasz jego meczów. Natomiast obejrzyj jeszcze raz spotkania z Arką, Ruchem i Podbeskidziem, to dowiesz się, dlaczego broni Pareiko.
Bunoza? Aktualnie ma złamaną nogę. W każdym meczu, w jakim mógł, to zagrał. Coś jeszcze?
Siwakow gra na innej pozycji niż Czarek...
Paljic i Cikos wystarczą Maaskantowi? Przecież on sam mówił, że boki trzeba wzmocnić. Jego wina, że nie sprowadzono piłkarzy?
Małecki, grając na swojej obecnej pozycji, spisuje się więcej niż dobrze...
.
|
W ilu meczach zagrał Jovanic w ekstraklasie?W 2? Straszne dużo by go ocenić. Jak na razie Pareiko zawalił 2 kolejne mecze, wypuszczając nie za mocne piłki pod nogi rywali. Strzał Radzewicza przy bramce na 2:1 po prostu bomba...
Wiem, ze Bunoza ma złamaną nogę. Nim ją złamał, Maaskant mieszał w środku obrony. Nie chodzi o to by Bunoza grał w kazdym meczu, tylko o to by grał z tym samym partnerem na srodku obrony w kilku kolejnych meczach. Tak duzo sie przeciez na tym forum wspomina o braku zgrania,prawda?
Na jakiej pozycji gra Siwakow? W pomocy czy nie? Dla mnie Wilk jest dobry i w obronie i w ataku, co potwierdził bramkami w zeszłej rundzie. Ale spoko, stawiajmy na Siwakowa, ktorego nie bedziemy w stanie wykupic po wypozyczeniu, gosc odejdzie i bedziemy zgrywac nastepnego..i znowu beda przed pucharami argumenty o braku zgrania...
Pajlic i Cikosz? Kojarze wywiad z Maaskantem jednoznacznie stwierdzajacym ze na bokach jest ok, bo ma przeciez jeszcze Branco w rezerwie, cytowal nie bedę bo nie mam czasu na szukanie po necie. Nie jest odpowiedzialny za transfery...czyzby nie potrafił się dogadać z Valckiem i ustalić kogo potrzebuje? Do wzięcia byli i Wołąkiewicz z Lechii i Lisowski z Widzewa.
Małecki chce grać w ataku i pokazuje, że ma do tego predyspozycje, ale lepiej żeby ganiał na boku..a potem irytacja z jakosci jego dośrodkowań..