Wyświetl pojedynczy post
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.03.2011, 18:49
No tak, sama skrytykowałam Burligę i totalnie mi ten chłopak "nie leży", ale kogo my mamy dać do tej 11stki? Nie śledzę meczy MESY, ale myślę, że to może być czas by dać co poniektórym szansę. Pewnie, że jest ryzyko, ale pierwsza kadra i tak nie jest na tyle imponująca by któryś z "młodych" miałby nie dać rady.
Jak najbardziej "nie" dla Łukasza B., ale kto zamiast niego? Mam nadzieję, że Cikos da radę wyzdrowieć na Jagę, bo już z tego wszystkiego to on najlepszy [sic!].

Co do samego meczu- już się nie mogę doczekać, oczywiście nie widowiska, a zabawy na trybunach. Mam nadzieję, że będzie lepiej niż na Widzewie i doping będzie rósł!
To co zaprezentują piłkarze obejrzę później na Canalu, ale nie spodziewam się by było to spotkanie porywające.
My musimy uważać, bo przecież Jaga gra dobrze i miejmy nadzieję, że to nie na nas przypadnie jej czas odbudowy punktowej. Dzięki temu, że mecz jest u nas obstawiałabym naszą wygraną, ale do piłkarskiej "twierdzy Reymonta 22" i naszej niegdysiejszej serii nam baaardzo daleko.
Pozostaje nam wciąż liczyć na błysk Małego, Maora czy celne uderzenie Kirma. A może w końcu nam Genkov coś zaprezentuje poza tą swoją rzemieślniczą wręcz pracą?
No i jak zawsze życzenie: żeby w obronie było jak najmniej nerwówki. Aż dziw, że tak doświadczony Jaliens nie przekonuje, nie pokazuje pewności, podobnie zresztą Chavez. I niech Pareiko w dół nie schodzi!
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując