Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.03.2011, 15:12
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post

Problem w tym ze juz w lidze nikt nie wygrywa z latwoscia 3:0 czy 5:0 i Wy wnioskujecie ze liga jest slabsza. Mozna obejrzec kilka meczow w kolejce i wcale sie nie chce rzygac, oczywiscie daleko nam do najlepszych lig ale chyba nie w tych kategoriach oceniamy
Tak szczerze ? Oglądasz mecz np Polonii ( obojętne której) z powiedzmy Widzewem i nie chce Ci się rzygać? Wczorajszy mecz GKS-Legia, nasz z PB ?
Nie licząc meczów Wisły do których co oczywiste mam inne podejście i o nich tu nie mówię, oglądając 9 na 10 innych meczów ligowych zastanawiam się siedząc przed TV co ja tu robię?
Zmieniła się zdecydowanie na korzyść otoczka. Są stadiony, kibice nawet w takim Bełchatowie coś tam mruczą. Swoje robi profesjonalna relacja C+ i kreowanie na siłę atrakcji widowiska. Gdyby to wszystko odjąć za pomocą magicznej różdżki to wierz mi, że tęsknilibyśmy za starymi czasami.
ps. ktoś wspomniał o ustawianych wynikach. A czy ktoś wierzy w to, że aktualnie wszystko jest ok? Jeżeli tak to zazdroszczę wiary w uczciwość ludzką.
Odpowiedz cytując