Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.03.2011, 13:24
zim zum napisał(a):Wyświetl post
Widziałem tą nieporadność na żywo i nie jest to efekt braku zgrania tylko po prostu słabe umiejętności. Własnie do tego chce podpiąć Paljica. Jego interwencja w obronie była wypisz wymaluj z ligi, w której gram( bo o to pytasz) - B klasy. Od czyjej głupiej straty zaczęła się akcja po której Radzewicz strzelił w słupek? Z perspektywy sektora wyglądało na Jaliensa. Kirm dostał piłkę na swoją lepszą lewa nogę, miał gości na plecach i zachowal się jak się zachował. A pisanie, ze Chavez się wywracał bo było chujowe boisko, to jest lekka komedia

Ma koniec powiedz mi kiedy Ci zawodnicy mieli umiejętności ? Czy przykładowo jakby Paljic był faktycznie dobry to dwukrotnie wchodziłby do Bundesligi i nie zagrał w niej ani minuty ? Chyba jednak coś musi byc nie tak i pewnego poziomu nie przeskoczy.
Widzisz ziumzium.
Najpierw powinnismy rozpoczac od tego, co kazdy z nas rozumiem przez umiejetnosci.
Ja uwazam ze umiejętności Ci zawodnicy posiadaja,ale czy sa to umiejetnosci na Lige Polska?Wg. mnie tak.

dalej Chavez. Jak dla mnie grząskie boisko było powodem jego kilku wywrotek, jak i jego masa, ale skoro sie z tego śmiejsze to powiedz mi wg.Ciebie dlaczego tak sie działo. Przypomne ze w kilku ostatnich meczach Chavez prezentował sie naprawde dobrze i ciężko było go przejść.

Glupi błąd Jaliensa - dalej nie napisałeś o co dokładnie chodzi ,tylko piszesz ze jego głupi błąd. Możesz sprecyzować?
Ok,taki off top = zawsze jak Cleber nawet łatwą piłke wybijał w aut, to po prostu dlatego ze nie ma umiejętności?

E: W meczu z Barcelona Real wyglądał jak stado zagubionych owieczek,nie potrafiących wyjść zza połowy. tez nie maja umiejetnosci?
Ostatnio edytowane przez szprotson : 21.03.2011 o godz. 13:27.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując