Wyświetl pojedynczy post
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.03.2011, 13:15
szprotson napisał(a):Wyświetl post
ale przeciez ja napisalem ze obrona jest tykającą bombą, wiec nie rozumie twoich pytań.

ale ok.

Paljic - widziales co sie działo, Cikos był tak zaskoczony ze mogł nawet swojaka wbić. Paljic był osrany wybił tak jak wybił, ale nie rozumiem do czego chcesz to podpiąć? Była panika i takie rzeczy sie dzieja, jak wokól ciebie stoi 5 kolegów i każdy krzyczy do ciebie w innym jezyku.
Glupie straty Jaliensa - czyli ? możesz sprecyzowac? Któremu przeciwnikowi podał na tacy piłke?

Kirm dostał patelnie? Ja .......e ,takie demagogie to mozna w kazdy meczu pisac ze ktoś miał patelnie i nie strzelił. Kirm gra jako napastnik a jest bocznym pomocnikiem, a głowną umiejetnoscia na tej pozcyji jest wrzutka.

SOry, ale nie napisze ze brak umiejętności, gdyz Ci pilkarze umiejetnosci maja.
Zium zium, powiedz mi do ktorej ligi grałeś w ogole w piłke by oceniac to czy dany piłkarz ma umiejętności czy nie ma?
Wg. mnie śmieszne jest siedzenie w fotelu i pisanie ze nie mają umiejętności skoro jeszcze nie tak dawno mieli.
Chavez wygladał jak najebany,a taki byl ? napewno nie,pomimo iz na boisku sam sie przewracał,spowodowane to było chujowym boiskiem w wiekszym stopniu niz nieumiejetnosc utrzymanai rownowagi.
Widziałem tą nieporadność na żywo i nie jest to efekt braku zgrania tylko po prostu słabe umiejętności. Własnie do tego chce podpiąć Paljica. Jego interwencja w obronie była wypisz wymaluj z ligi, w której gram( bo o to pytasz) - B klasy. Od czyjej głupiej straty zaczęła się akcja po której Radzewicz strzelił w słupek? Z perspektywy sektora wyglądało na Jaliensa. Kirm dostał piłkę na swoją lepszą lewa nogę, miał gości na plecach i zachowal się jak się zachował. A pisanie, ze Chavez się wywracał bo było chujowe boisko, to jest lekka komedia

Ma koniec powiedz mi kiedy Ci zawodnicy mieli umiejętności ? Czy przykładowo jakby Paljic był faktycznie dobry to dwukrotnie wchodziłby do Bundesligi i nie zagrał w niej ani minuty ? Chyba jednak coś musi byc nie tak i pewnego poziomu nie przeskoczy.
Odpowiedz cytując