Wyświetl pojedynczy post
Borinho
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.03.2011, 08:50
[QUOTE=Borinho;1068200]
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Moje oceny z tego... nooo meczu.

2 - Żurawski - no cóż tu napisać....

Żurawski grał 5 minut i już 2 dostał dajcie spokój... w całej 2 połowie nic się nie działo dobrego .. Polonia była lepsza !!!
Za ten mecz wszystkim obrońcom należą się 1 lub 2 !!!! kompletny brak zgrania i rażące błędy !!! to że Polonia nie wygrała tego meczu to tylko zasługa sędziego i kiepskich umiejętności technicznych piłkarz z bytomia gdzie brakowało im poprostu wykończenia !!!
Obserwując wasze zachowania chcę powiedzieć rzecz następującą !!!
-Piłkarze są jacy są .... wygrali na 8 meczów ostatnich 7 1 zremisowali .. statystyki mówią za nimi !!! na Polską ligę dadzą radę
- Wielkiej pucharowej Wisły nie będzie !! ta drużyna może tylko wymęczać zwycięstwa w Polskiej lidze .. ale całość jest za słaba na cokolwiek w Europie nawet na ligę europejską ... musimy sobie to uświadomić jesteśmy outsiderem i możemy tylko dopingiem zmobilizować ich by walczyli z całych sił i ogólnie liczyć na cud
- Popełniono błąd podstawowy w ostatnich transferach pozbywając Pawła Brożka i Głowackiego z tymi 2 piłkarzami siła drużyny byłą by o 10% większa w swoich formacjach
- Genkov Genkov i wszystko jasne nam potrzeba szybkiego napastnika który dochodzi do sytuacji strzeleckich a nie czeka aż piłka mu zostanie podana na wykończenie z 5 metra.. to nie jest typ napastnika którego potrzebowała Wisła
- Trzeba zrozumieć że nikt nie ma monopolu na wygrywanie w tej lidze ... Poziom drużyn jest zbliżony w dół jednak mamy sporą przewagę i trzeba uznać to za sukces !!! ..
- Mówienie że 1 lepszy Kowalski wejdzie do tej drużyny i ogra Polonie Bytom to czysta głupota !!! Poprostu są takie drużyny które mimo przeciętnych umiejętności piłkarskich mają serce do gry !!!! ... Polonia jest taką właśnie drużyną są kłopoty finansowe , piłkarze najgorsi a oni wciąż walczą by przetrwać i dają z siebie wszystko !!!! .... przeciw takim drużyną trzeba nie stać tylko grać biegać by udowodnić swoją wyższość !!!!
- Oczywiście stylu nie ma pięknego akcje wciąż są szarpane i będą , obrona jest nie zgrana
- Po 6-7 kolejkach mówiłem że cudem będzie miejsce pucharowe teraz jestem pewny że to miejsce będzie a szansę na mistrzostwo są też ogromne w stosunku do innych !!!!! ...... więc co mam myśleć pozostaje kibicować i wierzyć że następny mecz Jagą u siebie da 3 pkt
Borinho
Odpowiedz cytując