Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.03.2011, 16:19
Ja bym sie pokusił o wytypowanie druzyn do walki o Mistrzostwo i o utrzymanie.
Mysle ze o Mistrzostwp powalczy Wisła z Legia. Jaga bez Grosika to nie to samo, o Mistrzu moga juz zapomniec. Amica juz nie zdola nadrobic takiej straty. Lechia moze sie skupic na PP i w lidze wpadnie jakas glupia strata punktow a jak sie traci 6 pkt do lidera to nie wolno tracic głupio pkt tylko odrabiac straty.
I mysle ze Legia bedzie zaliczac wpadki, tak samo i my. Grunt w tym abysmy my tych wpadek mieli w najgorszym przypadku o jedna wiecej od Legii i to juz nam daje tytuł

Spadek. Tutaj typuje 3 druzyny. Arka, Polonia Bytom- ktore moim zdaniem maja najslabszych pilkarzy i graja najslabiej. I Cracovia, ktora jest ostatnia, najslabsza po jesieni i z calego serca im zycze spadku ale niestety maja teraz dobrego bramkarza a i z przodu zaczeli grac ;/ Mam nadzieje ze znowu zaczna glupio tracic pkt. Narazie grali z druzynami wktorych byli skazywani na porazke. Jak widac wypadli w tych meczach super ale uwazam ze trudniejsze dla nich beda te mecze z rownorzednymi rywalami i tam w tej kopaninie moga sobie nie poradzic. Zdecyduja mecze bezposrednie tych druzyn.
Widzew czy Zagłebie Lubion zapewnia sobie utrzymanie w meczach u siebie bez problemu.
ZOstaje jeszcze dizadoska Polonia Warszawa ktora jak tak dalej bedzie grala to ma szanse na spadek i to duze. Ale mam nadzieje ze jak przyjdzie co do czego i stana nad przepascia to sie obudza tak jak w tamtym roku i te kilka meczy wygraja.
Tak wiec obstawiam te trzy druzyny, Polonia B, Arka, Cracovia i mam nadzieje ze z tej trojki nie wyratuja sie zydzi.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując