|
Ja polecam filmy:
Oszukana- fabuła filmu toczy sie w latach 20 dwudziestego wieku. Film jest ciekawy i moim zdaniem oryginalny. Ukazuje co zrobia ludzie (w tym przypadku policja) aby utrzymywac swoje układy.
Uprowadzona. Jets to film sensacyjny. Jak to w takich filmach bywa jeden ziomek potrafi sam pokonac caly swiat ale mysle ze film fajny. Mnie sie przyjemnie ogladalo
Ong Bak. Jesli kogos interesuja filmy ze scenami walki to polecam. Fabula mysle ze schodzi tu na drugi plan, a scenki z walkami naprawde sa przednie
Elitarni/ Elitarni 2. Filmy o policji, oddziałach specjalnych i brazylijskich slumsach. 2 czesci bardzo dobre. Tez opowiada o tym jaki ten swiat niedobry, jakie panuja uklady
A jak ktos lubi filmy o nietypowych przypadkach np o gosciu ktory po urodzeniu mial od razu 80 lat i zaczyna mlodniec z roku na rok to polecam "Ciekawy przypadek Benjamina Buttona", albo o gosciu ktory mial lepszy wech od psa i był psycholem to polecam "Pachnidło historia mordercy"
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|