mic napisał(a):

|
Jaliens popisywal sie juz w obu meczach z Podbeskidziem czy Arka, gdzie kazdy robil z nim co tylko chcial. Ja dziekuje, wole Bunoze
|
Gratuluje poczucia humoru, obejrzyj sobie mecz z Arką, a drugi mecz w Podeskidziem to nie wiem gdzie ty widziałeś jego błędy. Zobacz sobie jak ten zawodnik wyprowadz piłkę spokojnie ponad 90% zagrań dochodzi do kolegów. Gol Małecki z Arką padł po wyprowadziu piłki przez Jaliensa który podał piłkę do Cikosa.
Podobno każdy robił z nim co chciał z Arką jednak dziwne jest to ,że jedynie sytuacjie Arki które sobie przypominam to po jakiś rykoszetach, rzutach rożnych, mam ten mecz nawet na dysku i jakos nic takiego miejsce nie miało.
Faktem jest że zagrał jeden słabszy mecz z Podbeskidziem ten pierwszy, poslizgnął się ze 2 razy, raz dał się ograc, z czego nawet nie było bramki, media zrobiły na niego dużą nagonkę i teraz obrywa za wszystko, a za mecz z Arką to już skandal.
Można odczuć lekkie rozczarowanie ale słowa które padają pod adresem tego zawodnika są za mocne, nie dawno przeczytałem na tym forum że zawalił bramkę bo nie wyskoczył do piłki która była dwa metry nad nim. Ludzie graliscie kiedy w piłkę ? Zasada jest prosta, nie skaczesz do piłki której nie sięgniesz, nawet nie robisz ruchu po to aby kolega z tyłu wiedział że ty tej piłki nie sięgniesz, to jest tak samo jak w siatkówce.