Wyświetl pojedynczy post
TSWojtas
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.03.2011, 20:31
wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post
Marszałek prośba wytłumacz mi jak to jest: (pytania jak najbardziej serio)
-MY jako partia Prawicy mamy bronić praw ludzi wierzących - a pod koniec napisał że chce kary śmierci co jest niezgodne z Kościołem.
- kobiety mogą w nim pełnić wyłącznie funkcje sanitarne – w żadnym wypadku nie mogą walczyć z bronią w ręku.- to jak to jest? odpukać nadejdzie jakieś zagrożenie a kobiety nawet te które by chciały walczyć nie będą mogły?
- jakiegokolwiek ograniczania praw innych wyznań wywodzących się z Pisma Świętego.- czyli już Muzułmanów będzie ograniczał?
-Dbać będziemy o wojsko, policję i służby specjalne. Wydatki na ten cel chcemy zwiększyć o połowę. - czyżbyśmy mieli stać się potęgą militarną? zwiększenie wydatków na wojsko nic nie da bo kogo niby mielibyśmy straszyć? Rosję która samym obwodem Kaliningradzkim by sobie poradziła, Niemcy? lata świetlne przed nami w rozwoju militarnym.
- Będziemy walczyć o Prawo – czyli o zlikwidowanie obecnego Lewa- czyli niby wolność ale po myśli partii?
- Odrzucamy jakąkolwiek ingerencję rządów w wolny rynek- a jak było z wielkim kryzysem? czyż nie dzięki ingerencji państw udało się go załagodzić?
Był wywołany Marszałek ale postanowiłem że Ja coś skrobne na szyBko:

- Od kiedy kara śmierci jest niezgodna z religią chrześcijańską?To że teraz polityka Watykanu nie popiera kary śmierci nie ma tu nic do rzeczy.Poza tym mieszasz pojęcia strasznie.To że popieramy kulture katolicką nie znaczy że stajemy sie jej "niewolnikiem"
- jak odpukać bedzie jakieś zagrożenie oczywiście nikt im nie zabroni walczyć ale nie w wojsku zawodowym!
- Muzułmanie będą wieszani! Oczywiście nie bedzie promocji multikulti!
-Im masz lepsze wojsko tym masz silniejszą pozycje międzynarodową to chyba oczywiste?
-Precz z komuną ! nie pasuje?
-tak dzięki gospodarce sterowanej udało sie pokonać" kryzys" ...

aleksander buksa - prostytutka bez Honoru