Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.03.2011, 11:57
Cytat:
Ja widzę u nas jeszcze inny problem. Przykładowo nasz wychowanek Kowalski został na jesień zbesztany równo. Że łajza, że nadaje się na 2 ligę, paralityk itp. Teraz przyszła gwiazda z Holandii, skasowała grube pieniądze na boisku wygląda tak jak Kowalski i wszystko jest cacy.
Czy aby na pewo wszystko OK ?
Rozumiem Jaliens nie gra jakoś porywająco, ale nie gra moim zdaniem też jakoś tragicznie, poza meczem w którym grał na prawie obronie gdzie zresztą też był wsadzany na konia. Według mnie wygląda najsolidniej z naszych defensorów choć też konkurencja nie jest duża.
Mam na dysku wszystkie nasze mecze ligowe, jestem pewien że grubo ponad 90% podań Jaliensa dochodzi do swojego adresata, każdy jego wykop nawet jest bardzo dokładny i nie wypier piłki tam gdzie nie ma naszego zawodnika.

Wszyscy oczekiwali od niego jakiś cudów, ostatnio nawet ktoś oczekiwał od niego żeby sięgnął piłkę która była 2 metry nad nim. I ochrzcił go winowajcą za stratę tego gola. Podobno miał skakać.... graliście kiedyś piłkę ? zasada jest prosta wiesz że nie dojdziesz do piłki to nie skaczesz. Mało tego nawet nie próbujesz się wybijać, wszystko po to aby partner z defensywy, bramkarz wiedzieli że to oni muszą wziąć tą piłkę.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 18.03.2011 o godz. 12:10.
Odpowiedz cytując