flamengista napisał(a):

Tak, jasne. Powiedz to Marcelo (temu z Realu, ale i naszemu ex-grajkowi), Pato, Kace czy Renato Augusto. Frajerzy od razu zaczęli grać zamiast się aklimatyzować
Nie rozumiem tej taryfy ulgowej wobec latynosów. Polak jak wybiega na boiska ekstraklasowe i gra kichę, jest skreślany.
Latynos - wiadomo, ziomal Messiego - najwyraźniej ma być pod kloszem ochronnym. Ja się pytam: dlaczego?
Nie chcę sugerować, że Legia jest cacy ale oni Mezengę (genialnego zmiennika Vagnera Love i Adriano) już skreślili, a Cabrala pewnie skreślą za chwilę. Nie cackają się - jak się ktoś nie nadaje, to wylatuje.
Uważam, że zamiast Riosa teraz szanse powinien dostawać ktoś inny. Może jakiś młokos z Młodej Ekstraklasy. Prochu nie wymyśli, ale sam fakt wejścia na 5 ostatnich minut w wygranym meczu może go zmotywować do ciężkiej pracy.
|
Ja widzę u nas jeszcze inny problem. Przykładowo nasz wychowanek Kowalski został na jesień zbesztany równo. Że łajza, że nadaje się na 2 ligę, paralityk itp. Teraz przyszła gwiazda z Holandii, skasowała grube pieniądze na boisku wygląda tak jak Kowalski i wszystko jest cacy.