Wyświetl pojedynczy post
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.03.2011, 01:56
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
Chciałem zauważyć tylko że:
a. To Jaliens zawalił przy bramkach (2. na pewno), nawet mu sie skoczyć nie chciało.
b. Bramka na 2.1 to był ewidentny faul na Pareice, a nie wiem czy nie było tam spalonego w ogóle.
c. Borski nas przekręcił.
d. Rios po raz kolejny pokazał dlaczego siedzi na ławce.
e. Łobo - może forma wraca?
f. to forum to dno.
ad a. Ciekawe. Oglądając powtórki wydawało mi się że krycie zawalił Bunoza. A swoją drogą to jest zdumiewające że doświadczeni pilkarze w ciągu dwudziestu minut popełniają trzy razy (bo raz ratował nas Pereiko) ten sam błąd przy stałym fragmencie. Przy drugiej bramce to ja juz nie musiałem patrzeć w telewizor żeby wiedzieć jak zostanie rozgrany wolny. A stoperzy nic. Kompromitacja. A może nasi piłkarze chcieli coś zarobić u booków ?
ad b. I znowu mam inne wrażenie. Wydawało mi się że piłkarz PB kopnął (a w zasadzie piłka trafił go w nogę) piłkę wybitą przez Pereikę.
ad c. Przekręcił to może zbyt duże słowo ale sędziował nieobiektywnie. Pozwalał drwalom z BB kopać naszych ile się tylko dało (biedny był szczególnie Maor) a faule dla PB gwizdał na ich każde życzenie. Nie było faulu po którym padła bramka na 2:2.
ad d. Moim zdaniem pokazał że akurat ławka to nie jest dla niego dobre miejsce. Dopóki grał w pomocy był naprawdę OK. Problem zaczął się w momencie gdy przeszedł na jedynego napastnika. Ale problemem była raczej pomoc z której nie dostawał żadnych podań niż jego gra.
ad e. Jedyny ze zmienników który sprawiał wrażenie że mu się chce grać w płkę. Żuraw i Guła: chyba trzeba ich pożegnać w czerwcu
Zwrócił bym jeszcze uwagę na Genkowa. Moim zdaniem widać było wyraźnie ile wnosi do gry silny napastnik porównując grę ofensywną Wisły przed i po zejściu Genkowa. Uważam że robi różnicę.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 17.03.2011 o godz. 02:03.