Wyświetl pojedynczy post
karmel1906
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.03.2011, 00:03
Ploughmanson napisał(a):Wyświetl post
Dla Was coś jest albo białe albo czarne. Po meczu z Widzewem niebo, 4 dni później piekło. Ludzie! Gra drużyny nie zmienia się z dnia na dzień! Nie było Kirma, Melikson zszedł, a Genkov jednak robił robotę, skoro przy ich braku tracimy dwie bramki. Byli ci co widać, że nie grają w I drużynie bo całkowicie nie spełnili swojej roli zmienników. Tyle w temacie
druzyna to ma byc z zalozenia kolektyw, calosc. 22 rownorzednych zawodnikow, jeden ma kontuzje, zastepuje go ktos, kto mimo tego ze sie nie lapie po pierwszej 11 ma glod pilki i zapierdala p to aby sie w niej znalezc. tyle z teorii.

do tych wszystkich co twierdza ze nic sie nie stalo, panowie stalo sie. rozumiem przegrac po meczu pelnym walki i checi zwyciestwa, a jedyna druzyna, ktora chciala cos zaprezentowac i wykazala ze jej zalezy to PBB. woli walki u naszych gwiazdek nie zauwazylem ani grama. ktoryz to raz z kolei przychodzi przelknac gorzka pigulke, ktoryz to raz z kolei przyjdzie nam jutro przeczytac, ze to byl ten ostatni raz, kiedy przeszlismy kolo meczu i w sumie nam troche szkoda, ale do nastepnego sezonu nam sie to nie zdarzy, uroczyscie przysiegamy.....
wbijcie sobie gwiazdki, ze reprezentujecie KLUB na arenie krajowej, czasem za granica ale skutek jest ten sam, olewacie nizej notowane kluby, bo jestescie zbyt pewni siebie, ale jak ktos napisal ze rozumny i odpowiedzialny czlowiek uczy sie szybko, by nie stawac na mydle pod prysznicem.

lata mi to, kto z jakim nazwiskiem i jak dobrym kontraktem goni za pilka w naszym klubie, ale wqrwia mnie to ze ci najemnicy tak marnie reprezentuja Wisle, pokazujac brak jakiejkolwiek ambicji i woli walki.

woli walki i determinacji gratuluje pilkarzom Podbeskidzia. wygral lepszy, pokazujac nam miejsce w szeregu.

tyle z mojej strony.
wesolego dnia sw. Patryka.

Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić ....