Wyświetl pojedynczy post
PiotrG
Senior Member

Od: 10.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.03.2011, 23:48
Cóż, stało się. Jestem cholernie wkurzony, ale odpadliśmy po dobrym meczu na własne życzenie.
Już nie chcę czepiać się sędziego, raczej przyczepić można się obrony, która zrobiła to co zrobiła. Jak diabli brakowało Chaveza, a przy tych 2 przeklętych rzutach wolnych zabrakło rozsądku i zaangażowania. Podbeskidzie to niestety drwale, których należy pilnować wkładając w to siłę. Frajersko odpadliśmy po teoretycznie wygranym meczu. Maaskant ściągnął Genkowa i Meliksona chcąc ich oszczędzić, niestety bez nich środek pola i spokój w ataku przepadły. Melikson cięty niemiłosiernie, niestety sędzia widział głównie faule na graczach Podbeskidzia. Rios dostał szansę i zmarnował ją, zamiast strzelić trzecią bramkę bawił się piłką. Garguła trawy już w tym sezonie nie powącha, za to zaskoczył mnie Łobodziński, który chyba ma ambicję, aby walczyć i pierwszy skład.

Kubeł zimnej wody mam nadzieję, że podziała mobilizująco przed meczem z Polonią Bytom, to też drużyna cholernie niewygodna, na którą trzeba wyjść z ogniem w oczach. W sumie nawet dobrze, że ten remis trafił się dzisiaj. Odpadliśmy głównie przez pierwszy mecz u siebie i błędy obrony, cóż, trzeba wyciągnąć wnioski, piłkarze muszą wyciągnąć wnioski z własnej postawy.