Wyświetl pojedynczy post
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.03.2011, 23:31
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Nic się nie stało że po jakiś wiochach śpiewają nam "Gdzie jest ta Wisła?"

Nic się nie stało że przegrywamy na swoim stadionie, grając z tymi ogórkami?

Nic się nie stało że mają cię kopacze w dupie?

Tobie płacą za te komentarze? Nic się nie stało, sprzedaliśmy trylion karnetów i biletów itd?

Pozytywne myślenie czy zaklinanie rzeczywistości?

Porażka była masakrycznie frajerska. Dać się tak zdominować pierwszoligowcowi to nie jest nic fajnego. Stałe fragmenty w naszym wykonaniu wołają o pomstę do nieba. Od kilku meczy nie jesteśmy w stanie powtarzalnie kasować czy to wrzutów z rogu, czy to po wolnych. To jest jakaś wolna amerykanka, albo ktoś odbije albo nie.

Jaliens jest tak słaby że dziś Bunoza przy nim wyglądał jak profesor. Czemu nie było Chaveza? Ten Jaliens jest po jakieś kontuzji? Opowiada że stawiali na młodszych dlatego odszedł, ale tak z dnia na dzień?
Pewnie, że mi płacą. Basałaj co miesiąc odpala mi trochę z jego osobistej puli oczywiście ukradzionej z kieszeni kibiców, obciążonych niesamowitą podwyżką rzędu 4 PLN na bilecie. Chcesz się dołączyć do biznesu ? Zapraszam na priv - ustalimy warunki.

Po pierwsze - byłeś kiedyś w Bielsku? Uważasz, że to wiocha? Gratulacje.

Po drugie - nie uważam, że - kopacze - jak określiłeś piłkarzy Wisły, którym podobno kibicujesz mają mnie w dupie. Braku zaangażowania, albo zlekceważenia rywala zarzucić im nie można. Czarek Wilk z boiska schodził ekstremalnie zmęczony, starali się, walczyli, biegali. Nie olali tego meczu. Przyczyną porażki była nieuwaga przy wymyślonych przez pana Borskiego rzutach wolnych. W inny sposób Podbeskidzie by nam nie zaszkodziło. Dwa razy kopnęli, wpadło - cóż, czasem tak się zdarza. Taki właśnie jest sposób na pokonanie piłkarskiego Goliata przez maluczkiego - stałe fragmenty gry. I akurat Podbeskidziu się to udało.

A PP? Bądźmy poważni. Chociażby jakość dzisiejszej transmisji i komentator spuszczający się przy każdym zagraniu bielszczan mówi o renomie tych rozgrywek. Na pewno nie będę płakać po tej porażce.

A Mistrzem Polski będziemy. Jestem tego pewien. Na dowód tego proponuje Ci zakład - jeżeli zdobędziemy MP kupisz mi karnet na nowe C na rundę jesienną. Jeżeli nie zdobędziemy MP, ja kupię Ci karnet na wybrany przez Ciebie sektor. Przecież kopacze mają nas w dupie, to Mistrza na pewno nie zdobędą.

Stoi?
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!