Wy nie macie sie czym przejmowac tylko komentatorami? w N pod Legie, w Polsacie pod Lecha a pod Wisle coz... moze niech Cupial jakas tv kupi albo nagle jakis mniej lub bardziej znany komentator zapala miloscia do Bialej Gwiazdy.
Mecz ktory mialem nieprzyjemnosc ogladac pokazal mi kila ciekawych spraw...
Po pierwsze ambicja i wola walki w naszym kraju wystarczy by przejechac sie po topowych zespolach. Tak przejechac, bo ja nie wiem jak inaczej nazwac tego typu dwumecz.
Trenerzy i zawodnicy wystepujacy w naszym kraju to sa jakies nieporozumienia.
Taki trener sciaga kreujacego gre i stwarzajacego najwieksze zagrozenie zawodnika, czemu to robi?
1) Nie zna sie zupelnie na tym czym sie zajmuje. Ma taki kaprys i juz.
2) Sciaga zawodnika zeby dac mu odpoczac bo jest juz 2:0 wiec spokojnie mecz sam sie wygra.
Pierwszy punkt to ja zrozumiem, ale drugiego juz nie.
Czy u nas graja zawodnicy z ukrytymi wadami wydolnosciowymi? Moze jaraja przed meczem szlugi albo obrabiaja 4 hektary pola ? Skoro chca grac w lepszej lidze to beda zapieprzac co 3-4 dni.
Dodatkowo Flamengista w temacie pucharowym stwierdza ze sedzia z Warszawy to wiecie co... No ale jak Legie w tym roku dymaja sedziowie to jest ok

?
Wisla przegrala bo jej sie nie chcialo. Teraz jak ktos to fajnie napisal, pasterze i robotnicy sezonowi zaczna zacierac rece bo zobaczyli z kim potencjalnie moga spotkac sie w pucharach...
Tak wiem, Legia jest chujowa i dostanie w dupe nawet od niewidomych.