Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.03.2011, 22:47
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Wszyscy listonosze, murarze albo nauczyciele z Luksemburga czy innego San Marino też sie na pewno cieszą - otwiera
się dla nich szansa, ze przy szczesliwym losowaniu trafią
na Wisle i pierwszy raz w historii awansują do kolejnej rundy w pucharach.

Nie ma sie co w....iać jesli chodzi o mecz.
Bylismy slabsi i tyle.
Klepali nas jak chcieli w Krakowie, a dzisiaj tylko dlatego mielismy szanse, ze walnli sobie swojaka.
pPrzy szczęśliwym losowaniu to mogą trafić na Podbeskidzie... Tylko, żeby się nie cieszyli tak jak My po losowaniu PP.

Titto napisał(a):Wyświetl post
Komentator do dupy, gra do dupy no i do dupy sędzia.

W następnym meczu mają rozpier***ić Polonię!

I proszę Maaskant nie rób następnym razem takich zmian!
Zamiast Gargułe wprowadź na boisko Jirsaka.
Zamiast Łobodzińskiego wprowadź Kirma.
Zamiast Żurawskiego wprowadź? I tutaj jest już problem, ale wolę kogoś z młodej ekstraklasy kogoś kto będzie gryzł trawę, niż Żurawia!

Do niedawna wierzyłem w Cikosa, ale z całym szacunkiem chyba Wisła to dla niego za wysokie progi. Koniecznie musimy też kupić NAPASTNIKA przydałby się jakiś dobry zmiennik na skrzydło dla Kirma lub Małeckiego może więc Sobota?

Tylko potrzebujemy porządnych wzmocnień na tą pozycje a nie zawodników Branco...

Mimo wszystko jednak nie będę już mówił, że zespól trzeba budować od nowa po prostu zlekceważyliśmy to Podbeskidzie...

Co Ty chcesz od Wojtka dziś ? Źle zagrał, chował się, nie oddawał strzałów, bał się piłki ? Co żeście się tak uczepili Łobodzińskiego?
Bo już nie rozumiem... Ja uważam, że dziś dał dobrą zmianę na pewno lepszą niż Żuraw i Garguła razem wzięci!
Był aktywny na boisku i to jest dla mnie miłe zaskoczenie.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.