Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.03.2011, 13:46
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
nie wiem co bedzie z LKS-em, gdzie oni maja zamiar grac ?
Oni chyba na razie myślą z dnia na dzień.

Sorry, ale tam prawie wszystko leży. Jesienią miałem okazję zawędrować na trybunę prasową. Do ludzi nic nie mam, bo się starają w tych warunkach zrobić wszystko cacy, ale tak się po prostu nie da. Żeby wyjść na boisko piłkarze muszą przejść przez taką dużą salę gimnastyczną rodem z PRL-u. Wątpię żeby się taka jeszcze uchowała w jakimś większym mieście nawet w najbiedniejszej szkole. Trybuna prasowa to wydzielone miejsca praktycznie na wysokości murawy, na które wchodzi się przez murawę, to samo VIP-y. Na trybuny od murawy oczywiście również wchodzi się przez "halę", co sprawiło, że byłem o krok od debiutu na pierwszoligowych boiskach. Niezaznajomiony z rozkładem stadionu, uznałem, że wyjście którym wyszła wylaszczona pani z brzdącem mnie nie interesuje i skierowałem się do wyjścia obok. Wylądowałem w rękawie razem z piłkarzami, jakoś nikt się nawet nie zdziwił ani nie interweniował

Plus za to, że chociaż konferencje prasowe są w normalnych warunkach w Atlas arenie. Inna sprawa, że jak leje jak z cebra, to nawet ten kawałek między stadionem a dachem hali to dużo za dużo.
Odpowiedz cytując