Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.03.2011, 22:25
KaSzTaN napisał(a):Wyświetl post
?!

Zeby nie patrzec bardzo wstecz, ogladnij koncowke meczu z Widzewem jak wszedl, co chwile z lewej, prawej strony gra na 1-2 kontakty, caly czas pod gra... i do tego dwie dobre prostopadle pilki

Odnosnie meczu, powinni ich walnac 3:0 i tyle. (choc nie mozna mowic ze to 1 ligowa druzyna i wogole kto to jest, zazwyczaj 1-2 druzyny z ligi nizej sa duzo lepsze niz ostatnie druzyny z ligi wyzej..
Akurat końcówka z Widzewem jest mało miarodajna - na tle rozbitego Widzewa Łobo również szalał, i co z tego?

To moja opinia o Riosie - może Maaskant ma podobną, a może z innych powodów nie daje mu grać? Ja w każdym razie jak zobaczyłem pierwszy raz Meliksona który na szybkości mija przeciwników, ma start do piłki naprawdę dobry od razu zobaczyłem ze to jest to. O Riosie nigdy bym tak nie powiedział - wolny stateczny "statek" który ma technikę ale nie ma szybkości.

BTW
Mam nadzieję że wygramy 2-1 i awansujemy dalej
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...