|
Przyglądałem się właśnie terminarzowi naszych meczy na Reymonta w tej rundzie i zastanawiam się na jaki mecz uda się oddać do użytku trybunę C (z gwiazdą) oraz A i B (narożnik).
Terminarz domowy wygląda następująco (nie licząc ewentualnych meczy PP):
2 kwietnia (sob) - Jaga
16 kwietnia (sob) - GKS Bełchatów
30 kwietnia (sob) - Górnik Zabrze
11 maja (środa) - Amica Poznań
14 maja (sob) - derby
29 maja (ndz) - Polonia Warszawa
Nie chodzi mi tutaj, aby każdy strzelał w jakąś datę. Może jest ktoś (PiotrG) kto potrafi z większym prawdopodobieństwem wskazać najbardziej realny termin. Jest szansa, żeby chociaż trybuna za bramką została w miarę szybko otwarta? Bo ze zdjęć z budowy wnioskuję że szybciej powinna skończyć się tam budowa niż A/B. Mam rację? A co z odbiorami technicznymi? Jest szansa na zrobienie tego osobno czy czekać będą na zakończenie prac na obu?
Jeszcze tak mnie cały czas zastanawia czy jest szansa, żeby przed oddaniem C zdemontowali stamtąd pleksi i zastąpili je barierkami - tak jak na nowych trybunach. Na pewno pozytywnie na doping by to wpłynęło, także wychodzenie po meczach zostałoby usprawnione trochę bo teraz jest z tym kłopot. Próbuje ktoś uderzać w tę nutę z SKWK? Bo wydaje mi się, że jak wrócimy na swoje miejsce to zarząd uzna budowę za zakończoną i ciężej będzie o to walczyć.
BTW, liczę na mecze w europejskich pucharach (aby nie zapeszyć nie mówię w jakich), ale obawiam się że jak delegat zobaczy w jakim tempie opuszczane są trybuny za bramkami to będziemy mieli problemy... No ale to temat na inną bajkę
P.S. LukL rysunek pierwsza klasa. Popieram Kubę, jak tylko dasz radę to zrób takie wierne odwzorowanie naszego el stadio od strony okrąglaka. W kolorze albo sam szkic. Na prawdę wygląda to znakomicie. Masz chłopie talent
Powód: LukL
Ostatnio edytowane przez QBAS : 14.03.2011 o godz. 13:23.
|