Witam serdecznie Typerki oraz Typerów!
W typowaniu meczu z Widzewem Łódź udział wzięła rekordowa liczba osób - zgłosiło się 217 osób!
To prawdziwy rekord do tej pory największa frekwencja była na meczu el. LE Wisła - Karabach- 130 osób!
Tabela generalna liczy już 241 osób a wydaje się, że to dopiero początek, czy będzie więcej czy pęknie bariera najpierw 250 a potem 300 uczestników? O tym przekonamy się w najbliższych kolejkach.
Duży wpływ na wypromowanie Konkursu miało umieszczenie na głównej stronie TWSD newsa o nim, dzięki temu pojawiło się dużo nowych osób, które mam nadzieję zostaną z nami na dłużej.
Jednym słowem reklama bardzo pozytywnie wpłynęła na rozwój Konkursu i wydaje się, że i na zwiększenia jego prestiżu.
Nie wiem, ale przypuszczam, że wśród forum kibiców z całej Polski - forum TWSD jest jedyne na którym prowadzony jest taki Konkurs.
Warto zauważyć, że założyciel i osoba która wymyśliła ów Konkurs do dziś bierze czynny udział w tym Konkursie, mowa oczywiście o użytkowniku - gregor07.
Ja miałem taką przyjemność, przejąć w pewnym okresie Konkurs od Gregora i od tego czasu staram się kontynuować misję wyłonienia najlepszego z typerów na naszym Wiślackim forum. Organizując z każdą rundą kolejną jego edycję.
Udało się stworzyć Wielką Tabelę Wszech Czasów - Konkurs o Wiśle, choć projekt nie jest jeszcze skończony, z powodów dość prostych i oczywistych - braku czasu, niestety. Ale w miarę swoich możliwości będzie to uzupełniane.
W projekt duży wkład ma PhantomRanger, z którym współpracuje właśnie nad powyższym przedsięwzięciem, projekt zawiera tabelę od 4 edycji Konkursu do 8. Poprzednie edycje niestety nie zostały na forum zarchiwizowane.
Ostatnia istotna sprawa, to kolejny projekt - Stworzenie strony konkursowej, która w znaczny sposób będzie miała wpływ na techniczny rozwój Konkursu, strona sprawi, iż Konkurs będzie jeszcze bardziej profesjonalny.
Prace nad tym projektem wciąż trwają - pomysłodawcą i wykonawcą owej strony jest także jeden z uczestników Konkursu - Ofsajd.
Mam cichą nadzieję, że niedługo strona ujrzy światło dzienne. Fakt faktem, ruszyć to miało już od pierwszego meczu, lecz tu także czas, a można powiedzieć jego brak stanął na przeszkodzie aby dopracować stronę, wypuścić do testu a potem do ogólnego dostępu. Z tego miejsca chciałby wszystkich zainteresowanych uspokoić, pracę trwają, projekt nie umarł - wręcz przeciwnie, żyje
Z Wiślackim Pozdrowieniem!
Życzę powodzenia i zapraszam do typowania kolejnych spotkań z udziałem piłkarzy Białej Gwiazdy - bo to Wy tworzycie Konkurs i Wy go napędzacie!