Coglin napisał(a):

hmm, jak nie wolno wnosic napoi w butelkach?
0,5 cola przeszla bez problemu. oczywiscie musiala byc zakrecona oryginalnie. sektor E.
i zawsze tak bylo. no chyba tylko na Legii im odbilo i kazali odkrecac butelki na bramie i puszczali bez zakretek.
|
Mówisz o wczorajszym meczu? Bo zasady znam, miałem 0,5 coli zakręcone, wszystko tak jak powinno być, rozmowa z ochroną wyglądała tak że jest to pomysł Antkowiaka który to zarządził wczoraj na odprawie dla nich.
JrQ- napisał(a):

|
chodzi chyba o szklane butelki
|
Było to normalna butelka 0,5 plastikowa.
dj_ibutti napisał(a):

Od zawsze, wpuszczali max. z 0,5 litrową zamkniętą plastikową butelką. Z inną nie wejdziesz.
A jak kolega był "zmięty". to niech najpierw przetrzeźwieje w Parku Jordana,a potem niech mysli o wejściu na mecz.
Potem są takie kwiatki jak zarzygane krzesełka, obszczane trybuny, czy matoły wymachujące dupą do sektora gości (jak na Arce). Nie dla pijanych na stadionie!
|
Wiem że z taką butelką zawsze wchodziłem, taką też miałem wczoraj. Ochrona wprost mówiła że to wyszło wczoraj od Antkowiaka przed samym meczem.
Co do pijanych zgoda, ale chodzi mi o ocenność tej sytuacji. Nie dla pijanych jak najbardziej.