Kluvi napisał(a):

antony09 a wymieniony wyżej faul Bunozy to co jak nie nonszalancja? I kolejna sprawa była akcja w 1 połowie gdzie koleś z Widzewa szedł naszą lewą stroną gdzie Paljić dochodził do niego a jeszcze nie wiem po co doszedł Bunoza robiąc dziurę w środku w którą zagrał owy Widzewiak. I jeszcze pod koniec meczu gdzie dwóch naszych stoi dochodzi jeszcze Bunoza i... piłka do Szernasa, który był praktycznie sam na sam, dobrze że strzelił w bramkarza wtedy.
Nie chcę tutaj jakoś jechać po Bunozie ale wczorajszy mecz był jednym z najsłabszych w jego wykonaniu jakie do tej pory widziałem.
Ktoś napisał że Jaliens nie potrafi także akcji wyprowadzać, tylko dziwnym trafem jak on grał to w parze z Bunozą ten drugi bardzo mało dzid dawał, a w parze z Chavezm prawie w ogóle nie było dzid
|
Ok zgadzam się ale nie bardzo rozumiem jak Cikos podał wprost w nogi zawodnika Widzewa. Sytuacja z I połowy, nie pamiętam która minuta jak będzie cały mecz to ściągnę i pokaże o co mi biega. Sam zawodnik Widzewa , wokół niego nie ma żadnego Wiślaka i dostaje piłkę na środek boiska ... idealne podanie na kontrę.
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
-
1906 poparcia ikon Wisły Kraków S.A.
Arek Głowacki za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy
Tomasz Frankowski za 253 występy / 156 bramek
Paweł Brożek za 246/ 110 bramek
Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy