Wyświetl pojedynczy post
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.03.2011, 03:57
Od dziś na stadionie panuje zakaz wnoszenia napojów z zewnątrz...

Fajnie że ktoś o tym informuje, naprawdę bardzo fajnie, że bez zmiany regulaminu stadionu, z dnia na dzień zmienia się zasady wejścia na stadion.

Ogólnie wypraszają ze stadionu osoby pijane, ale czy pijane aż na tyle żeby je usuwać? Chłopak normalnie stoi na nogach, widać że jest trochę zmięty ale nie wiem czy tym jedynym wyznacznikiem powinien być ochroniarz...

To picie i nie możność wniesienia go, bez żadnego info od klubu uważam za robienie ze mnie idioty. 10 lat z tym problemu nie było, dziś Antkowiak sobie wymyślił że jest zakaz i jest zakaz. Ważne że jest profesjonalne, kasa w kioskach gastronomicznych leci. Wszyscy są szczęśliwi, kibic jest robiony w buca, ważne że w sakiewce się zgadza...

Nawet tak naprawdę ochrony w pewnym momencie zrobiło mi się szkoda. Rozmowa z zarządcą wpuszczających miła i kulturalna, nawet żal mi było że nieodpowiedzialna decyzja sprowadza ich do roli bufora, a jak widać i słychać i im ta sytuacja nie odpowiadała... Antkowiak cwaniaku, zejdz do bramek, zostań i podyskutuj o swoich wizjach i zarządzeniach a nie pierdniesz a ludzie na dole muszą za ciebie joby zbierać.

Czy naprawdę musi klub robić pod górkę w nawet takich sprawach? Już konfiskat szalików nawet nie podejmuje, bo ile ludzi tyle racji. Sprawdzajcie czy ktoś się Judasz nie nazywa i sobie napisu na koszulce z nazwiskiem nie zrobił...
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując