Nosalka :
www.ekstraklasa.tv
Tam są wszystkie bramki i skróty z meczów naszej kopanej. W dodatku jest to oficjalna witryna i nie ma żadnych zabaw z wygasającymi linkami czy usuwanymi materiałami ze względu na zastrzeganie sobie praw czy cuś.
Co do meczu, z jednej strony graliśmy dużo piłką i to mogło się podobać, bo jakby nie było mieliśmy 65% posiadania piłki. Widzew w drugiej połowie praktycznie nie istniał, bo w pierwszej przez cały mecz gonili za piłką. Z drugiej strony dawno nie widziałem tylu kiksów w naszym wykonaniu w jednym meczu w czym wyraźnie przodował Bunoza... Wtórowali mu momentami Chavez, Cikos i Małecki. Mimo wszystko parę bardzo ładnych akcji. Bramka nr.1 = miodzio, rajd Meliksona przez całe boisko, też miodzio
Ogólnie to mam bardzo dobry nastrój, bo nawet w moich najbardziej optymistycznych wizjach nie spodziewałem się, że po 3 pierwszych kolejkach odskoczymy innym zespołom na 4-5 punktów. Liczyłem na podium na koniec sezonu i grę w europejskich pucharach. Teraz tylko czekam kiedy Wolfy odszczeka ten środek tabeli i obronę przed spadkiem

oraz te wszystkie wrzuty m.in. pod moim adresem ;-)