Wyświetl pojedynczy post
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.03.2011, 23:13
Szarny napisał(a):Wyświetl post
Zagrać w reprezentacji Polski może, bo grał tylko w meczu towarzyskim w barwach Izraela. Gdyby zagrał o punkty w el. MŚ, ME to nikt by nawet o tym nie rozmawiał. FIFA niedawno zmieniła przepisy, są już zresztą tacy piłkarze, którzy z tych zmian skorzystali. Nawet chyba na tym forum były podawane przykłady.

Inna sprawa czy on sam chciałby grać z Orzełkiem na piersi. Mnie w sumie nie obchodzi gdzie będzie jeździł na zgrupowania kadry, oby tylko dalej tak grał w Wiśle.
Też tak myślałem na początku, aż w końcu ktoś napisał, że nie może on grać i napisał coś tam o zasadach fifa i podał link do jakiegoś artykułu nt. tego, że Melikson nie może grać w reprezentacji Polski

Czyli chyba zostałem wprowadzony w błąd (?)

Natomiast na meczu był Zieliński i m.in obserwował Maora powiedział, że nie wyklucza Maora w reprezentacji Polski, ale czy będzie w niej grał zależy przede wszystkim od niego. Czy będzie liczył na powołania od Drora Kashtana - trenera reprezentacji Izraela, w której jest wielka konkurencja na środku pomocy i na skrzydłach czy zdecyduje się na reprezentacji Polski gdzie będzie miał raczej większe szansę na grę w pierwszej 11.
Odpowiedz cytując