Simao1 napisał(a):

A Ty w takim razie się wyloguj z forum. Widocznie oglądałeś inny mecz niż ja. Największa zasługa przy pierwszej bramce? Otóż zaskoczę Cię - Genkov! Gdyby nie odciągnął obrońców, to wrzutka Kirma i wejście Małeckiego na nic by się nie zdały. Walka o piłkę, powrót po stracie - to widziałem dzisiaj w jego grze i będę go bronił, mimo iż nie trafił niemal na pustą bramkę. Brożek (chyba nie bez przyczyny nazywany "chybił-trafił") niejednokrotnie marnował gorsze okazje i proszę Was nie wyskakujcie mi z tym, że strzelał na zawołanie, bo w rundzie wiosennej, poza kilkoma trafieniami, nie zachwycił. Dajcie Genkovowi czas. Sądzę, że kiedy trafi pierwszą bramkę, zacznie strzelać regularnie.
Co do samego spotkania - mecz na nie najgorszym poziomie. Przepiękny rajd Meliksona, świetna gra Patryka i dobra zmiana Łobodzińskiego (nie wierzę, że to napisałem ). Tomek Jirsak dziś nie zachwycał, ale to, co do niego należało wykonał
|
Głową muru nie przebijesz, a samo mówienie to jest rzucanie grochem o ścianę. Jednak nigdy nie było tak, że na forum wszyscy się zgadzali. Melikson potwierdza w kolejnym meczu swoją klasę i widać robi nam różnice w grze. Jak tak dalej pójdzie to w przyszłym sezonie zostanie sprzedany znając nasz zarząd.
PS. Jak tam zagrał ten ich Dżalamize czy jak mu tam