|
Jak czytam niektóre posty na temat Genkova to aż mnie szlak jasny trafia . Najłatwiej jest szydzić z kogoś , atakować , naśmiewać się kiedy komuś nie idzie , najlepiej idźcie na najbliższy trening Wisełki i wpierdo.... Bułgarowi i podarujcie mu bilet do swojej ojczyzny i niech się więcej tutaj nie pokazuje . Niektórzy z Was są żałośni , zawsze znajdą jakiś powód do narzekania i cel ataków , Łobo nie gra , Jirsak się poprawił podobnie jak Kirm - na razie mają spokój więc na kolejną ofiarę został wytypowany Genkov . Nie mówię że on gra dobrze bo nie gra ale stara się i nie każdy wejdzie do zespołu tak jak Melikson . On może potrzebuje więcej czasu a umiejętności ma ponieważ mówią o tym sami piłkarze i trener którzy z nim przebywają na co dzień. Ale Wy wszystko wiece najlepiej i jeszcze pojawiają się znane regułki ,że brakuje mu ambicji - jeśli ktoś tak myśli to jest albo ślepy albo po.....y. Jeśli ktoś się śmieje jak mówię że to jest inny typ napastnika niż Hubnik czy Rudnevs to ok śmiej się ale to jest oznaka Twojej niewiedzy . Genkov przypomina mi stylem gry Kuźbę albo Rengifo, trzeba umieć wykorzystać jego atuty . Hubnik czy Rudnevs to już raczej taki Żuraw albo Paweł Brożek . Jeśli chcecie by Cwetan grał tak ja Wasze Bożyszcze Hubnik czy Rudnevs to rozczaruję Was - nie będzie tak grał ale ma inne atuty który trzeba wykorzystać a i on sam potrzebuje więcej czasu na wkomponowanie się do drużyny i pokazanie na co go stać. Oczywiście nie zrozumcie mnie źle , nie twierdzę że Genkov gra tak zajebiście ponieważ przyznam Wam rację , na razie gra poniżej oczekiwań ale widać przebłyski w jego grze które są nadzieją na lepszą przyszłość .
I jeszcze jedno : vaazon - sam zejdź człowieku , będzie spokój...
Ostatnio edytowane przez fanfan : 12.03.2011 o godz. 20:46.
|