Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.03.2011, 09:13
raindog napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze niedawno wiele osób podniecało się Legią, a szczególnie Hubnikiem, a dzisiaj już wszyscy jej współczują. Meczu nie oglądałem, widziałem tylko bramki. Druga ze spalonego. Mam nadzieję, że jutro wpadną 3 pkt. a Cracovia z Lechem zremisuje.

akurat Hubnik ciągle jest świetnym piłkarzem , a w 2 połowie przydarzyła mu się kontuzja więc musiał szybko zejść

Nie ulega wątpliwości że gdyby nie Hubnik , Legia na pewno nie ugrała by aż 4 punktów na wiosne. To wciąż przeciętny , niezgrany zespół , tylko najbardziej medialny w lidze . Do tego z trenerem który powinien wybrać inny zawód .

Co do tego Kaza w Kadrze to bym nie przesadzał , bo musi pokazywać coś więcej niż świetne bramki bo w kadrze o takie nie będzie już tak prosto , a i nie z tego powinno się rozliczać defensywnego pomocnika . Wilka uważam za lepszego piłkarza , chociaz nie dysponującego takim uderzeniem . Jest jednak mocniejszy psychicznie od Kazimierczaka , bo to głównie ten fant spalał go w wielu spotkaniach .
Jeśli doprowadzi w tym sezonie Śląsk do pucharów to myślę że więcej graczy Śląska powinno mieć szansę w kadrze .

Mila to teoretycznie spalony piłkarz , ale uważam że teraz gra nawet lepiej niż w czasach świetności w Groclinie , bardziej dojrzale .
Fojut prezentuje się coraz lepiej . Jako że w Polsce nie mamy środkowych obrońców warto mu kiedys dać szansę . Poza tym Socha na boku obrony naprawde fajnie się prezentował i nie wiem czy i nie Valckx nie powinnien się mu przyglądnąć jako zastępstwo za Cikosa .

Ogólnie to Śląsk ma naprawde ciekawą ekipę z Polakami w składzie . Jedyne czego nie ma ten zespoł to napastnika , bo nie jest nim ani Ćwielong , ani Szewczuk ani Gikiewicz .
Odpowiedz cytując