Wyświetl pojedynczy post
partyzant1983
Member

Od: 01.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.03.2011, 22:13
Mimo iż temat nie dotyczy bezpośrednio palaczy i wydaje się że ostatnia strona postów to walka palaczy z tymi którzy nie są marginesem społecznym i nieudacznikami życiowymi to jednak temat budowy miejsc na terenie stadionu w których można spokojnie zapalić jest ważny.
Pomijając takich psychopatów jakim jest np. Pan Specjalista d.s. szamb.... to ja sam nie chce i nie mam zamiaru komuś zatruwać jego wspaniałej atmosfery... wiem jakie to ważne sam w domu nie palę bo nie chcę aby moje dzieci to wdychały...mam palarnie na balkonie.
Sytuacja gdy ktoś gasi papierosa o krzesełko to już jakaś patologia... R22 to mój drugi dom i takie osoby powinny być eliminowane.
A teraz całkowity OT : Pan z nickiem "Antystenes" powinien udać się do psychoterapeuty, bo żyjąc w społeczeństwie nieudaczników życiowych, gówna i marginesu społecznego długo nie pociągnie... standardowy napinacz forumowy który potrafi gnoić innych na forum...bo jak znam życie w twarz pewnie by mi tego nie był w stanie powiedzieć : ].... z domu człowieku nie wychodź bo się zatrujesz...tyle osób przecież pali...i nie zapomnij o filtrach HEPA... daje słowo pomogą ale pod warunkiem stosowania silnych leków antydepresyjnych.
Odpowiedz cytując