Wyświetl pojedynczy post
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.03.2011, 20:53
Cytat:
Myślisz, że ciężko rzucić palenie?
Myślisz że ciężko przestać jeść, pić, oddychać? rzuć na choćby dwa dni. I wtedy przekonasz się co czuje nałogowy palacz.
90 latka ode mnie pali całe życie i ma się zajebiście.
Że nie wspomnę o ludziach, którym lekarz zakazał palić a mimo to robią bo to nie jest takie proste.
A człowieka niszczy wszystko. Nawet jedzenie czy picie nieprzegotowanej wody. A to co kto robi to jego osobista sprawa więc nie wiem po co chcesz robić za zbawcę tego świata. Każdy robi to co lubi i na co ma ochotę.
Nie bój się o palących, biznes tytoniowy jest jednym z najpotężniejszych i przynosi miliardowe zyski. I nic tego nie zmieni, przez następne 50/ 100 czy 300 lat.
Zresztą zeszliśmy w złą stronę tematu.
Temat brzmi budowa stadionu a nie "porady lekarskie".
Palących na stadionie jest mnóstwo, tak samo niepalących. A więc żeby każdemu dogodzić niech klub zorganizuje palarnie w miejscach gdzie zaznaczyłem wyżej. Nie liczę młyna bo tam panują normalne zasady.

PS: Swoją drogą jak Cie czytam to się trochę przerażam.. "nieudacznicy, "margines społeczny", takiej nienawiści i dziwnym skojarzeń nie mają nawet przeciwnicy palenia którzy działają w jakichś kampaniach
Czy ktoś z palących wyzywa Cie od nieudaczników, chuji i marginesów? Myślisz że jesteś lepszy bo nie palisz. To tylko papieros. Wdech wydech i po papierosie a Ty robisz z tego mega aferę. Zauważyłem żę Twój problem tkwi w tym że masz swoją rację, jedyną sprawiedliwą i z gory założyłeś że CIebie mają szanować bo nie palisz, a reszta palących to największe zło, mordercy i złodzieje. Na zasadzie ja lubię ryby i jestem cool, a ten kto nie lubi ten ..... Chill out..

Cytat:
są tam szyby, takie jak pleksi (?)
Posiłkuje się na tym co widziałem na zdjęciach pod koniec budowy tej trybuny. I wtedy nie było tam nic zakładane.
Nie bywam na tej trybunie, raz byłem z przymusu więc 100% pewności nie mam.

Komuś coś przeszkadza niech to zgłosi, i zrobią palarnię. Wystarczy się dogadać i wszyscy będą zadowoleni. Po co tyle o tym pisać i obrażać ludzi z byle powodu.
Mnie w....ia wiele rzeczy na trybunach ale zostawiam to dla siebie bo potrafią to uszanować, mimo że jesteśmy na dwóch różnych biegunach i mamy odmienne podejścia do pewnych spraw.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 11.03.2011 o godz. 21:08.
Odpowiedz cytując