Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.03.2011, 16:36
panew napisał(a):Wyświetl post
moderator brzmi poważnie i tak powinien być odbierany a poglądy przez Ciebie prezentowane mogą być brane bardziej poważnie i oficjalnie niż jakiegoś zwykłego "zjadacza chleba"
Daj spokój. Moderator to nie reprezentant jakiegoś jednego słusznego poglądu.To funkcja na forum a nie reprezentacja ruchu kibicowskiego.
panew napisał(a):Wyświetl post
co do piro i przerywania meczu to jeszcze kilka(naście) lat temu to była norma i jakoś nikomu korona z głowy nie spadła
zdarza się i to cały urok kibicowania
co do gonienia wyniku to doliczyli kilak minut za tą przerwe i to załatwiło sprawe moim zdaniem
jeszcze jedno zdanie komentarza
Jeśli chcecie oglądać porzadny futbol to polecam canalplus sport lub LM bo tego raczej ciężko szukać w naszej rodzimej lidze
Wiecie dobrze, że póki co przepisy o organizacji imprez masowych zabraniają pirotechnki na stadionach, chyba, że organizuje je jakaś konkretna grupa, ktora przeszła szkolenie pirotechniczne i uzyskała na tej podsatwie zgodę Straży Pożarnej
(Zdaje się, że ma to grupa Wiara Lecha)
Jesli nawet PZPN nie będzie wymierzał kar, to może to zrobić UEFA.
To raz.
A dwa: lubię oprawę na meczu, ale nie jest ona dla mnie najistotniejsza.
Zwłaszcza gdy przeszkadza w samym meczu.
No, ale to moje prywatne (nie moderatorskie) zdanie i nikogo nie mam zamiaru zmuszac do jego przyjmowania
To, że wyglasza je użytkownik "czerwony" nie oznacza, że to oficjalne stanowisko kibiców Wisły
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując