Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.03.2011, 14:01
aNouc napisał(a):Wyświetl post

Wystarczyłoby gdyby powiedział "będziemy walczyć!".
A nie z góry zakładać że już po ptokach. Dla mnie to niepojęte, dla drugich tak.
Przecież nie wejdzie do szatni i nie powie chłopakom: Róbcie co chcecie ale i tak nie mamy szans.
Wypowiedz, że nie ma składu na LM jest jak najbardziej logiczna i daję działaczom do zrozumienia że potrzebne są wzmocnienia bo u nas lubią popadać w samozachwyt zwłaszcza po dobrych wynikach w lidze. A zasada jest prosta jeśli jesteś zadowolony z tego co masz to już się cofasz.

Ile razy to już było, mobilizacja, szum w mediach, oczekiwania na losowanie itp, wszystko fajnie to wyglądało tylko jakoś wzmocnień był brak które nie wątpliwie były konieczne.

Oglądam sporo tych meczów i cieżko mi jest wyobrazić sobie to co robiliby skrzydłowi Kopenhagi dajmy na to z Cikoszem, przecież to byłby komedio-dramat. Zresztą my do tej fazy rozgrywek nawet nie dochodzimy aby mierzyć się z takimi drużynami.

Powinniśmy się cieszyć że trenerem naszej drużny jest tak inteligentny gość jak Maaskant, nie dawno jakiś ogarnięty Turek mieszkający z Holandii, wyptywał mnie o Brożka, pierwsze co do mnie napisał to to że mamy świetnego trenera.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 11.03.2011 o godz. 14:48.
Odpowiedz cytując