Wyświetl pojedynczy post
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.03.2011, 13:58
Speedy napisał(a):Wyświetl post
Zajmiemy tfu tfu drugie miejsce i co?
Pójdzmy dalej.
Co jeśli Lech wyprzedzi jego Wisłę?

Mimo że na sto kolejek przed końcem powiedział że nie będzie się liczył w walce o MP.
Dla mnie to nie inteligencja ale głupota.

Cytat:
Jeśli tak powiedzial to nie widzę w tym żadnej sensacji, gdyby powiedział słowa: Tak mam już skład na LM to mógłby uznać go za nie normalnego. Proponowałbym czasami obejrzeć sobie mecz drużny typu Kopenhaga Basel, i uzyskacie odpowiedz ile nam brakuję do takich teamów.
Wystarczyłoby gdyby powiedział "będziemy walczyć!".
A nie z góry zakładać że już po ptokach. Dla mnie to niepojęte, dla drugich tak.

Cytat:
Proponowałbym czasami obejrzeć sobie mecz drużny typu Kopenhaga Basel, i uzyskacie odpowiedz ile nam brakuję do takich teamów.
Albo obejrzał spotkania z sezonu 08/09 w wykonaniu Bate Borysów, Anorthosisu Famagusta. Albo ostatnie Podbeskidzia z Wisłą. To jest właśnie wiara i walka dla niektórych o niemożliwe.

Trafiłeś w sedno
Cytat:
Przecież nie wejdzie do szatni i nie powie chłopakom: Róbcie co chcecie ale i tak nie mamy szans.
O to właśnie chodzi, bo tak to zabrzmiało, po takich słowach piłkarze mają to w dupie bo przecież i tak nie mają szans, skoro ich trener o tym publicznie mówi, mówi że w nich nie wierzy bo to się łączy jedno z drugim, i czekają aż trener wymieni ich na lepszy model. Fajnie jest trenować jak się ma materiał, ale prawdziwy kunszt trenerski trzeba wykazać w przypadkach kiedy to nie mamy samych Marcelów w składzie.
Taki Herdnandez, trener koszykarek Wisły, dopóki miał skład golił wszystkich, w zasadzie to i bez jego pomocy laski goliły wszystkie zespoły. Gdy tylko wypadła mu jedna czy dwie koszykarki to się zaczął gubić, a to dlatego bo przyszedł czas na trenowanie
Ostatnio edytowane przez aNouc : 11.03.2011 o godz. 14:17.
Odpowiedz cytując