Cytat:
|
- Nie sądzę, aby Lech jeszcze był w grze o tytuł. Ma do nas stratę 8 punktów, do Jagiellonii 7, do Legii 6 punktów. Pomijając, że to dużo i musiałby pokonać każdą z tych drużyn, to właśnie sam fakt, że ma aż tylu rywali do przeskoczenia, zmniejsza jego szanse. Mistrzostwo to sprawa pomiędzy nami, Jagiellonią i Legią - stwierdził holenderski szkoleniowiec
|
Cytat:
|
- Czy Wisła w tym składzie może zostać mistrzem Polski? Odpowiadam, że tak. Czy Wisła może tym składem awansować do Ligi Mistrzów? Raczej nie - szczerze przyznaje Holender.
|
urywki z niby wywiadu Maskaanta z PS-em.
Jakoś mi to podchodzi pod ściemę a nie wywiad, chyba że na prawdę ma takie podejście i z góry zakłada że Lech się już nie będzie liczył o LM można zapomnieć. Jeśli tak to już pierwsze zdanie o nieliczących się Lechu mocno rozbawia. Pominę brak wiary w LM. Ale jak wspomniałem podchodzi pod ściemę bo nie chce mi się wierzyć żeby otwarcie o takich rzeczach mówił (na pytanie o LM odpowiada jak jakiś dziennikarz niezwiązany z trenerką i Wisłą) Przynajmniej mam nadzieję w ściemę..