Wyświetl pojedynczy post
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.03.2011, 09:54
mic napisał(a):Wyświetl post
Jakie mial dobre momenty ? Bo poza asysta z Korona i wywalczeniem pilki z Widzewem, od czego zaczela sie akcja bramkowa, to nic nie kojarze. Powaznie pytam, bez napinki
to bez napinki Ci odpowiadam... Rios to zawodnik o nieprzeciętnych jak na polską ligę walorach ofensywnych, świetny technicznie, z niezłym przeglądem pola...często jak pojawiał się na boisku to robił różnicę... potrafił wziąć ciężar gry na siebie, niejednokrotnie wdając się w pojedynki jeden na jeden i co ważne wychodził z nich obronną ręką... w wielu sytuacjach koledzy z zespołu po prostu za nim nie nadążają. Wydaje mi się, że Maaskant sam robi sobie krzywdę wpuszczając np Żurawia zamiast Riosa jak np w meczu z Podbeskidziem... ale i tak pewnie w niedalekiej przyszłości, przekonamy się o tym jaki robimy błąd trzymając go na ławce... nie trzeba być omnibusem, żeby dostrzec w nim umiejętności uprawniające go do gry na zachodzie... Ubolewam nad tym, że ten chłopak siedzi na ławce bo powtórzę jeszcze raz, ktoś z takimi umiejętnościami nie ma prawa być tak traktowanym, zwłaszcza w słabej polskiej lidze...

jeżeli chcesz to obejrzyj sobie na youtubie urywki z jego akcjami, polecam mecz z Jagiellonią, Bytomiem i Koroną (polecam 2:00, 4:41) zwłaszcza... a jak masz więcej czasu to z Bełchatowem, Cracovią, Widzewem, Ruchem, Lechią... prawda niektóre są przeciętne, ale jak ktoś chociaż troszkę zna się na piłce to zauważy w zawodniku z nr 21 nieprzeciętne umiejętności. I dlatego nie mogę pojąć czemu permanentnie Maaskant trzyma go na ławce.

można się ze mną nie zgadzać, to tylko moja własna opinia... ale tylko kompletny ignorant powie, że w tym zawodniku nic nie widzi i że nie warto mu dawać szansy...
Powód: sory za przejęzyczenie
Ostatnio edytowane przez tomasz_19 : 11.03.2011 o godz. 12:06.
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując