Wyświetl pojedynczy post
cortezz
Banita

Od: 10.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.03.2011, 07:33
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Skoro to są materiały operacyjne, to o ile się nie mylę często się zdarza,że są publikowane w TV. Od publicznej po prywatne. A czemu byś nie cytował Lenina?

A czy ja pisałem o bronieniu czegoś do Ciebie?Ad persona?Jakoś dziwnie czujesz się wywołany do odpowiedzi. A niepotrzebnie.

Orzeu. Tłumaczyć oczywistych oczywistości nie zamierzam, choć zrobię wyjątek bo wyjątkowo nisko dziś latasz,wnoszę po wpisie. Może to kwestia późnej pory?nie wiem. W lot w każdym razie nie łapiesz.

Prosto i powoli, najprościej jak się da. Bardzo powoli.
Bronienie, przekrzykiwanie się, bo moja partia lepsza,tego gorsza a ten to mgłę wywołał jest bezcelowe. Wklejanie tabelek na poparcie swoich tez. Makabra.I po co,do czego to ma prowadzić, gdy te wszystkie partie od PO poprzez PiS do SLD niczym się w sumie nie różnią. Wiele niby dzieli, ale jedno łączy, rozdawnictwo nie swoich pieniędzy oraz obsadzanie co lepszych stolców swoimi kolesiami. Tym to się zawsze kończy. Dopóki w tym biednym i zacofanym kraju będą dochodziły do głosu tego typu partie to nic się nigdy nie zmieni a ochlo demokracja będzie kwitła w najlepsze.I to Wy w większości mało rozumiecie a predestynujecie do nie wiadomo czego, chcielibyście się różnić ale nie potraficie. Bo nie ma czym.Masz racje, dzisiejsze ogłupienie jest tak duże,że tej delikatniej i subtelnej różnicy mało kto dostrzega. Albo nie potrafi. Kończąc ten wątek i ten wpis, niestety ochlo demokracja może istnieć w najlepsze tylko przy poparciu zdecydowanej rzeszy ludzi, przychodzi mi jedno słowo na myśl, ale niech zostanie już ten Lenin z swoim celnym powiedzonkiem. I to nie jest błahostka.
Marszalek, trafiles w sedno )))) Rowniez probowalem to powiedziec od jakiegos czasu, ale troche inaczej i troche dosadniej.
Chcialem tych najglosniejszych i najbardziej pewnych siebie sprowadzic na ziemie, ale po drodze w mysl zasady: kto nie z nami ten jest przeciw nam, dostalem bana...

Smiac mi sie chce, jak napisalem cos na temat Kaczynskiego i niejaki martin6 kazal mi przepraszac )))))) biorac do siebie moje uwagi i rowneczesnie zpominajac ze to byl tylko zwykly polityk

A tak nawiasem mowiac, ta dyskusja zmierza do nikad i tylko niepotrzebnie dzieli nas Wislakow... Dlatego w pokoju: pytania do modow, zaproponowalem zamkniecie tego tematu i pomysl ten podtrzymuje. Mam Swiadomosc tego ze niektorzy urzytkownicy by sie zaplakali i straciliby sens dalszej egzystencji, ale moze nalezy zrobic ten drastyczny krok. Niektorzy pewnie by znikneli z tego forum na zawsze, poniewaz ten temat to ich oczko w glowie i w innych tematach sie wogole nie wypowiadali. Swoja droga jest to bardzo zastanawiajace... Czyzby jakas piata kolumna ?