Skoro to są materiały operacyjne, to o ile się nie mylę często się zdarza,że są publikowane w TV. Od publicznej po prywatne. A czemu byś nie cytował Lenina?
A czy ja pisałem o bronieniu czegoś do Ciebie?Ad persona?Jakoś dziwnie czujesz się wywołany do odpowiedzi. A niepotrzebnie.
Orzeu. Tłumaczyć oczywistych oczywistości nie zamierzam, choć zrobię wyjątek bo wyjątkowo nisko dziś latasz,wnoszę po wpisie. Może to kwestia późnej pory?nie wiem. W lot w każdym razie nie łapiesz.
Prosto i powoli, najprościej jak się da. Bardzo powoli.
Bronienie, przekrzykiwanie się, bo moja partia lepsza,tego gorsza a ten to mgłę wywołał jest bezcelowe. Wklejanie tabelek na poparcie swoich tez

. Makabra.I po co,do czego to ma prowadzić, gdy te wszystkie partie od PO poprzez PiS do SLD niczym się w sumie nie różnią. Wiele niby dzieli, ale jedno łączy, rozdawnictwo nie swoich pieniędzy oraz obsadzanie co lepszych stolców swoimi kolesiami. Tym to się zawsze kończy. Dopóki w tym biednym i zacofanym kraju będą dochodziły do głosu tego typu partie to nic się nigdy nie zmieni a ochlo demokracja będzie kwitła w najlepsze.I to Wy w większości mało rozumiecie a predestynujecie do nie wiadomo czego, chcielibyście się różnić ale nie potraficie. Bo nie ma czym.Masz racje, dzisiejsze ogłupienie jest tak duże,że tej delikatniej i subtelnej różnicy mało kto dostrzega. Albo nie potrafi. Kończąc ten wątek i ten wpis, niestety ochlo demokracja może istnieć w najlepsze tylko przy poparciu zdecydowanej rzeszy ludzi, przychodzi mi jedno słowo na myśl, ale niech zostanie już ten Lenin z swoim celnym powiedzonkiem. I to nie jest błahostka.