Wyświetl pojedynczy post
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.03.2011, 13:28
raindog napisał(a):Wyświetl post
Ok, to Twoje zdanie. Tylko nie pisz nigdy, że zależy Ci na klubie. Przynajmniej Ty przyznałeś się, że głównie chodzi Ci o: "dla rywalizacji, adrenaliny, czy poczucia odrębności...". To, że największy przychód z biletów jest na trybunie dla pikników już Cię nie obchodzi.
Nie będę się wykłócał, bo dla mnie klub to rozrywka. Denerwuje mnie tylko to, że niektórzy się spinają, a są hipokrytami.

Do Mareq: tak, czy inaczej media mają pożywkę i wielu ludzi, którzy nie byli na meczu, ma przekonanie, że to nie widowisko, lecz zwykła zbiórka hołoty. Tacy ludzie są szczególnie ważni dla poprawnego funkcjonowania klubu, a jednak zraża się ich do kibicowania, zanim jeszcze zaczną.

BTW: Dla mnie bezsensowne jest wyzywanie kogoś kogo nie znam. Sama łacina mi nie przeszkadza - ot po prostu ktoś ma ze sobą problem.
Acha... to wynik piątkwoej frekwencji to moja wina... Jasne mi nie żależy... Twoi "klienci" dali dupy, bo mają Wisłe w dupie... Klub ma miec kibiców wiernych, bo jak będzie wyglądało to tak, że jak idziemy na mistrza po 5 mocnych wzmocnieniach, a ludziom "od sukcesu" dupy sie nie chce ruszyć na stadion, to ja sobie nie wyobrażam sezonu w którym drużynie nie będzie szło... Przykład (8 miejsce). Powiem jeszcze raz. Klub chcąc mieć dobtry PR, wysoką frekwencje musi sciagać na stadion tylko... KIBICÓW WISŁY!! Czy to będą pikniki czy kibice żywiołowi, mają to być kibice Wisły, a nie tak jak to ostatnio marketing sobie wymyślił, że naściąga jakiś brzydko mówiąc ludzi przypadku na Legie, pokaże ze fajnie i będą łudzić się, ze oni pokochają Wisłe... Nie widziałem tej "miłości" na Ruchu... Jasne, że nowych trzeba zajawiać, ale nie można robić takich rzeczy, ze stali karnetowcy nie mają np. zniżek na karnety. Stadion będzie duży, a w historii pamiętamy i to tej siegającej nawet kilka lat wstecz, że frekwecje na poziomie ok 20 tys mozemy zrobić bez problemu nawet na cienkim stadionie, tylko wystarczy troche z cenami zjechać. Ja już nie mówie o sprzedarzy internetowej, czy nowoczesnym stadionie, bo to dodatkowo kilka tysięcy ludzi więcej.

O kibiców swoich trzeba dbać zwłaszcza młodych... Dlatego bardzo podoba mi się inicjatywa Belfasta. Jest to najlepsze co można zrobić dla ruchu kibicowskiego i mam nadzieje, że tego typu akcja będzie teraz tradycją!!

BTW. Ty nie wyzywasz kogoś kogo nie znasz, tylko manifestujesz swoje poglądy... Tuska czy innych polityków też nie znasz a także masz o nich pewnie "jakieś zdanie" tak samo o wszystkim co cie otacza... Dla ludzi którzy nie czują tego sportu zawsze znajdzie się jakaś wymówka zeby nie isc na mecz i znam to z własnej autopsji i innych opowieści. Znam ludzi ktorzy tak mocno, zarzekali się ze na meczach jest niebezpiecznie, że cos tam... Jak zdołało sie przekonać ze tak nie jest, to słyszałem setki innych wymówek... Poprostu prawda jest taka, że jak bycie na stadionie ludzi nie kręci, to oni nie będą chocić, chocby tam nawet stewardessy roznosiły darmowe zarcie i piwo...
Ostatnio edytowane przez regan : 10.03.2011 o godz. 13:43.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując