http://www.weszlo.com/news/6460
lagol a Ty przyjąłeś świetną strategię- ja nic nie mam do rozstrzygnięcia dwumeczu, ale sędzia przy kartce się wygłupił. Rzeczywiście, nie pokazuje to, że obwiniasz arbitra o odpadnięcie Arsenalu. Robisz aferę o nic tak naprawdę. Bo skupiasz się tylko na tym błędzie i tylko to wypominasz. Nieuznany gol Barcy? A tam zwykły błąd sędziego, bo zmysły. Do tego uważasz, że to był wątpliwy karny- człowieku, obejrzył powtórkę i spójrz jak Pedro został przewrócony. Jeśli to jest wątpliwość, to ja nie mam więcej pytań.
Almunia '' sędzia nie wpłynął na wynik''. Przynajmniej ten ma jaja, żeby to stwierdzić. Bo tak jak zauważyło weszło, to Barca była bardziej krzywdzona przez sędziów w tym dwumeczu, niż Arsenal. Ale niektórzy mają klapki na oczach i będą sobie wmawiać wszystko, żeby tylko przywalić się do Dumy Katalonii.
To samo dzieje się z pojedynkiem z Chelsea- każdy pamięta tylko drugi mecz, zapominając o pierwszym spotkaniu na CN, gdzie Barca gdyby nie ZŁE decyzje arbitrów mogła wygrać 2-0 lub nawet 3-0 i mieć spokojny rewanż na SB.
Z Interem to samo, Milito strzelił gola ze spalonego, w rewanżu sędzia odgwizdał nabitą rękę przy ciele Toure, który nie wykonywał nią żadnego ruchu. Też mogę napisać, że takich rąk się nie gwiżdże(w tej akcji Barca strzeliła gola, który nie został uznany).