A gdzie jest ta europejska tolerancja? Jest tolerancja dla pedalow, tolerancja dla jakichs dziakow, tolerancja dla innych ras a dlaczego nie ma tolerancji dla kibicow? Dlaczego chcianoby zeby kibicom zabronic nawet bluznienia i zabawy na trybunach? GW dlaczego?!
PS Jak mozna KU.RWA odcinac sie od bluznienia. Bluzni sie wszedzie. Bluzni kazdy, bluzni rodzic malego dziecka i bluzni to dziecko w szkole. A jak nie bluzni to i tak slyszy te bluzgi od innych kolegow. Czy to jest normalne ze takie gowno wyborcze chcialoby zeby stadiony swiecily przykladem i byly takim pierwszym miejscem gdzie tych bluzgow by nie było?Przeciez to jest absurd. Ja proponuje jeszcze sektory rodzinne oddzielic strefa buforowa od innych sektorow bo jak jakis cham krzknie sobie pod nosem "sedzia ...." to naprawde dziecko moze zrazic sie do przychodzenia na mecze
Cytat:
Zabic Manu za to ze nie rozumie po polsku!
|
Az tak to nie przesadzajmy ale ja bym sie zastanowil nad odebraniem praw rodzicielskich
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.