Wyświetl pojedynczy post
grzechu1991
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.03.2011, 00:16
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
legol oceniasz sytuacje, które Ci pasują i które są przeciwko Barcelonie. Przecież to się rzuca w oczy.

A kto tak powiedział, że nie miał prawa pokazać takiej kartki? Ty? No proszę Cię. Ja mówię, że miał prawo. Moje słowo przeciwko Twojemu. Ma przepis z którego skorzystał. Chyba po coś to jest pisane. W Szecji przekroczysz o 1 km/h prędkość i zatrzyma Cię policja. Co dziwne? Perfidia powiesz? No widzisz, w Polsce tak uważają, w Szwecji to normalka. 50 km/h to 50 km/h i koniec. To samo dla sędziego- przepis is przepis. Rozumiałbym Twoje 'ale', gdyby sobie coś takiego sam arbiter wymyślił. A dawanie drugiej żółtej kartki za ściąganie koszulki to perfidia czy jednak nie? A może nie powinien takiej dawać, no bo jest 1-1 i 11 v 11?
O i proszę, już widzę, że usprawiedliwiasz nieuznanie gola Barcelonie. Nie ma chyba sensu dalej dyskutować w takim razie. Bo gdyby to Arsenalowi nie uznali prawidłowego gola, to byś robił aferę. Napisz wprost- Barca kradnie i po sprawie. Aha, napisałeś co o duchu gry- UEFA sama daje zalecenia, żeby przy bardzo minimalnych spalonych puszczać grę. A takiego samego zalecenia nie słyszałem do tej sytuacji z Persim. Wiesz do czego piję.

Dobra spadam, narka
W sumie mam w dupie wynik tego meczu... Ale litości kartka za takie coś? I jeszcze bronisz sędziego? Chłopie troche obiektywizmu, strzał był sekundę po gwizduku, a nie 20!
Odpowiedz cytując